Harmónia Szépség- és Egészségház, Eger - Szolgáltatásaink: Rádiófrekvenciás kezelés

Rádiófrekvenciás kezelés

MultiPolar RF™ technológia

A fibroblast a bőr alatti kötőszöveti mátrix legfontosabb fehérjéjének, a kollagénnek az előállításáért felelős. A rádiófrekvenciás kezelések hatására egyrészt azonnali kontrakció lép fel a kollagén szálakban, másrészt fel- gyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, mely a fibro- blastokat is megnövekedett kollagén termelésre serkenti, ezzel hosszú távú, természetes alapú bőrregenerációt eredményezve. A penta-, illetve hexapoláris RF techno- lógia minden eddiginél hatékonyabb és fókuszáltabb energiabevitelt tesz lehetővé, köszönhetően a speciáli- san kialakított rádiófrekvenciás erőtereknek, ezzel rövi- debb idejű, a páciensek számára kellemesebb kezelések érhetők el megnövelt eredményesség mellett.

A multipoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrek- venciás áram több (3, 5, 6) elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy- időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt terü- leten feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt területen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájé- kon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul, és feszesedik a bőr, javul a keringése, fiatalo- sabbnak tűnik már az első kezelés után.

HARMÓNIA SZÉPSÉG- ÉS EGÉSZSÉGHÁZ • 3300 Eger, Vécseyvölgy u. 67. • Tel: 06-30/345-0809 • E-mail: harmoniahaz.eger@gmail.com
Design: Mihalec Hedvig, 2009.
Kezdőlap Áraink Elérhetőségeink